Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

 
Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση σπιτιών αποτελεί ένα σπουδαίο κεφάλαιο στην κατασκευή τους. Απαιτείται να υπάρχουν τα σωστά υλικά (πίνακες, ασφάλειες, καλώδια και διατομές τους κλπ.) και όλα αυτά να συνδυαστούν με έναν καλό, πιστοποιημένο επαγγελματία εγκαταστάτη ηλεκτρολόγο, για να δημιουργηθεί ένα σωστό, ασφαλές, λειτουργικό αλλά και άρτια αισθητικό αποτέλεσμα. Η σωστή επιλογή υλικών και επαγγελματιών θα είναι μια επιτυχημένη επένδυση των χρημάτων του ιδιοκτήτη ή κατασκευαστή της οικοδομής και θα βοηθήσει στην αποφυγή περαιτέρω καθυστερήσεων & περιττών εξόδων.

Οι ανάγκες ενός σπιτιού σε πρίζες, διακόπτες, ηλεκτρικές συσκευές, κλιματισμό, θέρμανση, αυτοματισμούς, συναγερμό κλπ., είναι μεγάλες. Όλα όσα προαναφέραμε για να λειτουργήσουν χρειάζονται καλώδια που θα μεταφέρουν το ηλεκτρικό ρεύμα από τον κεντρικό ηλεκτρολογικό πίνακα στα σημεία που θα το χρειαστούμε.
Και να μην παραλείψουμε το τηλέφωνο, το διαδίκτυο, την τηλεόραση (αναλογική, ψηφιακή ή καλωδιακή) που θέλουν πολλά καλώδια και χρειάζονται μία καλή ηλεκτρολογική εγκατάσταση.


 
 
 
 
 
 
Αυτή η διαδικασία απαιτεί την εγκατάσταση πλήθους πλαστικών ή μεταλλικών σωλήνων, που μέσα τους θα προστατεύουν τα ηλεκτρικά καλώδια. Όλες αυτές οι σωληνώσεις, με τον τρόπο που κατασκευάζονται οι οικοδομές στη χώρα μας, πρέπει να περάσουν μέσα από την τοιχοποιία. Δηλαδή ο ηλεκτρολόγος πρέπει να σκάψει τα κτισμένα τούβλα και να στερεώσει πάνω τους με λάσπη τις σωληνώσεις.

Εμπιστευθείτε έναν πιστοποιημένο επαγγελματία που θα σας γλυτώσει χρόνο και χρήμα. Ο αδειούχος ηλεκτρολόγος Κατσιώλης Γιώργος, με κατάστημα στις Αχαρναί, θα αναλάβει την περίπτωσή σας με οικονομικά & με συνέπεια.